Steun ons

Home > Steun ons

Bouw met ons mee

Met uw hulp kunnen we de groene daken, de patiotuinen, het balkon bij oncologie, de inrichting van het stiltecentrum, de projecten voor ouderen en de ruimten en het balkon op de kinderafdeling realiseren. 

Tergooi MC is het regionale ziekenhuis van de gooi en vechtstreek, uw ziekenhuis. Wij willen niet alleen maar de beste zorg geven. Het is ook belangrijk dat het een plek is waar mensen zich fijn voelen en zich op hun gemak voelen in tijden van ziekte en onzekerheid. Wij hopen heel erg alle projecten te kunnen realiseren. Bouwt u mee? U kunt uw schenking ook overmaken via het handige donatieformulier op de website van Tergooi MC.

ANBI status

Tergooi heeft een ANBI-status. Dat betekent dat u een periodieke of gewone gift onder voorwaarden kunt aftrekken. Lees meer op de website van de belastingdienst. Download direct het belastingformulier.

  • Bankgegevens
  • Stichting Tergooi inzake fondsenwerving
  • Onder vermelding van projectnaam
  • IBAN NL33 ABNA 0110 2907 12

Hoe kan ik doneren?

Wilt u een eenmalige schenking doen voor één van de projecten in de nieuwbouw? Wij doen ons uiterste best om een prettig en comfortabel verblijf voor onze patiënten te realiseren. Bouw mee door direct een donatie te doen op onze bankrekening NL33 ABNA 0110 2907 12 of ontdek wanneer een eenmalige schenking fiscaal aftrekbaar is. U kunt uw schenking ook overmaken via het handige donatieformulier op de website van Tergooi MC.

Hoe kan ik zelf een actie starten?

Wilt u zelf in actie komen met een van de mooie projecten in de nieuwbouw van Tergooi MC als goede doel? Of is uw kind enthousiast om een actie op te zetten? Als individu. als team, bedrijf, school, vereniging of serviceclub is het eenvoudig om een actie te starten en kunt u geld inzamelen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een sponsorloop, een sportieve uitdaging aangaan of een donatie vragen voor een verjaardag, jubileum of housewarming.

Hoe kan ik een periodieke of gewone gift doen?

Tergooi MC heeft een ANBI-status. Dat betekent dat u een periodieke of gewone gift onder voorwaarden kunt aftrekken. Lees meer op de website van de belastingdienst.

Tergooi MC werft voor de vele voorzieningen die niet tot de verzekerde zorg behoren, maar die voor een ziekenhuis in de ogen van patiënten, bezoekers en zorgverleners heel belangrijk zijn en kunnen bijdragen aan bijvoorbeeld een prettig en comfortabel verblijf voor patiënten, voor technische innovaties, voor herstelactiviteiten, voor het delen van kennis en heel veel meer. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het nieuwe Tergooi MC, de projecten, manieren om te steunen of over uw donatie? Neem gerust contact met ons op.

Bregje de Beaufort

Als coördinator fondsenwerving ben ik de afgelopen jaren betrokken geweest bij initiatieven die het verblijf voor patiënten aantoonbaar verbeterd hebben. Ook in onze nieuwbouw zijn er plekken die we nog helemaal moeten inrichten en aankleden, maar die we niet vanuit het zorgbudget kunnen financieren. Daarvoor hebben we de hulp en giften van bedrijven, fondsen en particulieren hard nodig.