Goed nieuws: het oncologiebalkon is klaar!

Home > Goed nieuws: het oncologiebalkon is klaar!
24 december 2023

Goed nieuws: het oncologiebalkon is klaar!

We zijn dankbaar en trots. Want ons oncologiebalkon is klaar! Dat betekent dat patiënten vanaf komend voorjaar tijdens hun chemo- of immunotherapiebehandeling naar buiten kunnen. Het uitzicht op de natuur en het groen rondom het ziekenhuis verlaagt het gevoel van stress en onzekerheid en komt het welzijn en de therapie echt ten goede. Laat het mooie weer maar komen!

Zij bouwden mee

De mooie grote plantenbakken en het comfortabele tuinmeubilair stonden al. Nu zijn ook de pergola en de elektrische zonneschermen aangelegd. De inrichting en aanleg hadden we nooit kunnen realiseren zonder de hulp van vele donateurs. In de afgelopen 1,5 jaar konden mensen via de website ‘Bouw het mee’ een donatie overmaken. Ook zijn veel stichtingen, fondsen en bedrijven aangeschreven om een donatie te doen. Onze eigen Stichting Vrienden van Tergooi gaf ook een mooie donatie. In totaal hebben we ongeveer 240.000 euro opgehaald. Op de foto zien we vertegenwoordigers van de Gooise Atletiek Club en de Geostick Foundation die beiden een cheque kwamen aanbieden.

Alle donateurs op een rij

Dr. Izak Wesselstichting, Stichting Roparun, Dr. C.J. Vaillantfonds, Mevrouw Blokker-Verwer, Thurkow fonds, Lakeland Foundation, Stichting Van den Brink-Houtman, Van Doorne NV, Geostick Foundation, Nabestaanden van mevrouw Lilia Pauline Kappel, Gooise Atletiek Club in Hilversum, Wapstra Hulshof Fonds en vele particulieren die het balkon een warm hart toedragen

Meer nieuws