‘Lodewijks Groene Geluk’ filmt in de nieuwbouw

Home > ‘Lodewijks Groene Geluk’ filmt in de nieuwbouw
02 mei 2023

‘Lodewijks Groene Geluk’ filmt in de nieuwbouw

Het televisieprogramma ‘Lodewijks Groene Geluk’ kwam langs om opnames te maken van de groene projecten in de nieuwbouw. Presentatoren Lodewijk Hoekstra en Helga van Leur kregen hierbij hulp van onze collega’s Ellemarie Wardenaar, Audrey Houben en Sanne Zinkstok. 

Het hart van televisietuinman Lodewijk Hoekstra klopt voor Tergooi MC. Niet voor niets is hij ambassadeur van de groene projecten in onze nieuwbouw. Vorige week kwam hij met zijn crew langs om de aanleg van het sedumdak te filmen.

Het belang van groen

Ook de aanplant van het groen in patiotuin C werd gefilmd, net als het maken van de plantenbakken op het oncologiebalkon. Collega’s Ellemarie Wardenaar en Audrey Houben hielpen bij het maken van het insectenhotel en vertelden presentatrice Helga van Leur over het belang van groen voor medewerkers. En neuroloog Sanne Zinkstok was er ook. Zij werd geïnterviewd over het belang van groen voor patiënten als zij onzeker een spreekkamer binnenkomen.

Uitzending op RTL4

Superfijn dat Lodewijk de kijkers nog even opriep om onze projecten te ondersteunen (want we kunnen nog steeds hulp gebruiken). Deze aflevering van Lodewijks Groene Geluk zal worden uitgezonden op 11 juni op RTL4 om 17:30 uur.

Meer nieuws