Bouw mee aan Tergooi MC

Moderne zorg, persoonlijke aandacht én een helende omgeving. Een gouden combinatie, en een grote wens. Alleen: om die helende omgeving voor onze patiënten te optimaliseren en die wens in vervulling te laten gaan, hebben wij uw hulp nodig.

Bijvoorbeeld: het ziekenhuis is zo ontworpen dat elke opgenomen patiënt vanuit het ziekenhuis uitzicht heeft op groen. We hebben een prachtig plan bedacht om drie landschappen uit ’t Gooi terug te laten keren in onze patiotuinen, van bos tot een landschap met zand, heide en dennen. Ook liggen plannen klaar om daken met sedum te bedekken. Dit past bij een modern, groen en duurzaam ziekenhuis. Zo creëren we een helende omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers. We hebben meer wensen. Dat varieert van zonwering op het oncologiebalkon tot een loungeplek voor tieners. We hebben daarbij uw steun hard nodig. Bouwt u mee aan Tergooi MC?

Steun ons

Onze projecten

Een groene beleving

In het nieuwe Tergooi MC creëren we een groene omgeving. Dit draagt bij aan het welbevinden van patiënten, bezoekers en medewerkers. Ambassadeur Lodewijk Hoekstra helpt ons om dit te realiseren. Hij is televisietuinman, presentator en tuinontwerper. Hij pleit voor een duurzame wereld waarbij mens en natuur in balans zijn. Beweeg de schuif op het plaatje en ontdek het effect van een groene omgeving is. In deze video vertelt hij over de helende kracht van een groene omgeving.

Maak ons ziekenhuis nóg mooier

Voorzitter van de raad van bestuur Janneke Brink-Daamen blikt vooruit op de opening van de nieuwbouw in mei 2023. Dan komen de twee huidige locaties van Tergooi MC samen in een hypermodern nieuw gebouw in Hilversum, midden in de bosrijke omgeving van Monnikenberg. ‘Het wordt prachtig, met alles erop en eraan. Toch: met uw hulp kunnen we het verblijf in ons ziekenhuis nog net even wat aangenamer maken.

Nieuws